Ce 4 Clearomizere

Alle ved at det er usundt at ryge derfor går flere over til at bruge en elektronisk cigaret hvor det eneste der kommer ud er vanddamp. Vanddampen genere ikke nogen og er væk nærmest med det samme den er blæst ud.

Ce 4 Clearomizere for alle brugere

Du skal hælde væske i din Ce4 Clearomizer elog det er denne væske der danner damp. Det er vigtigt at hælde væsken i korrekt og sørge for at man overholder det maksimum der for at beholderens kapacitet. Det kan anbefales at holde en lidt på skrå når du påfylder den med væske,  og ikke hælder mere end 1,6 ml i den.  Men med så meget væske i den er der også nok til en hel dag. Det eneste du skal koncentrere dig om efter du har påfyldt den er at nyde dine smøgpauser. Den passer samtidig med de gænge batteristørrelser og det er derfor ikke noget problem at springe på vognen i dag og bestille din Ce 4 Clearomizere med det samme. Den suverænt giver den bedste værdi for penge. Dampoplevelsen ved Ce 4 Clearomizere er også blandt de bedste på markedet og levere en rigtig god smag til dig. En anden fordel ved den er at den kam skilles ad, det gør vedligeholdelsen rigtig nem  og det er således ikke problem at rengøre den. Det anbefales at rense den hver gang man har dampet den tør for at undgå at man får en brændt smag i munden. Den brændte smag der kan skyldes at der sidder noget fast i glødetrådende kan således undgås ved den daglige rengøring og her er det som sagt en stor fordel at den kan skilles af og derved er let at rengøre. Når man har rengjort sin  Ce 4 Clearomizere skal den ligge og tørre i nogle timer, du kan derfor ikke bruge den imens den tørrer.. Det kan derfor anbefales at have flere at vælge imellem og det kan passende være i flere farver så man også har noget der passer til ens humør og den måde man har valgt at style sig selv og sit tøj på

Ce 4 Clearomizere i flere farver

Når du indkøber din Ce 4 Clearomizere kan det anbefales at købe rigtig mange da de ikke holder til mere end 20 -30 genopfyldninger inden den skal kasseres. Når du køber den kan det også anbefales at købe mange simpelthen fordi det går det billigere i brug for dig da du ikke skal betale så meget i porto for at få dem sendt, hvis du altså køber dem over nettet. En anden god grund til at købe mange på en gang er at de fås mange flotte farver og ved at have en i hver farve har du noget at vælge imellem alt efter hvilket humør du er i den pågældende dag eller om det bare skal være nedtonet en regnvejrsdag eller super funky med fede farver en flot sommerdag.  Der er således noget at vælge imellem for alle typer at personer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *