De forskellige rum i en badmintontaske

Jeg har fundet rigtig god inspiration til dette indlæg på badmintontaske.dk

I en badmintontaske er der for det meste rigtig mange forskellige slags rum. Der er som oftest et ketcher rum, et badmintonsko rum, et tilbehørs rum, men der kan også være et tredje rum.

Det vigtigste rum i en taske, er meget enkelt ketcher rummet. Et rigtig badmintontaske bør altid have mindst et af disse rum. Dette rum er meget vigtigt fordi det gør, at man ikke ødelægger sine ketcher når man er på farten. En badmintontaske som har dette rum, har også altid dette rum lavet med lidt tykkere stof, end de andre rum. Det skyldes at badmintontasken jo skal kunne beskytte badmintonketcherne. På den måde går ketcherne ikke i stykker når du svinger din badmintontaske ind i bilen, eller når du har dem i hallen.

Det andet rum som de fleste nyere badmintontasker også har, er et rum til din badmintonsko. Dette rum er rigtig praktisk at have, og er faktisk også gået hen og blive rigtig vigtigt. Dette rum skulle nemlig gerne have en eller anden form for udluftning i din badmintontaske. Hvis ikke din badmintontaske har et sådan rum, så vil det hurtigt komme til at lugte rigtig fælt i dine sko, men også i din taske. Hvis din badmintontaske ikke har et sådant rum, og du får blandet skoene med tøjet eller det våde håndklæde, så vil du også hurtigt få slidt dine sko. En badmintontaske bør derfor altid have et sådant rum. Dette rum er også altid separat fra de andre rum, og har sin egen lynlås. På nogle badmintontasker er der ligefrem et logo med sko udenpå, så du kan se hvor dette rum er på din badmintontaske.

I en badmintontaske er der også ofte ude på siden af tasken et lille rum, som kan bruges til tilbehør. Dette rum er rigtig praktisk at have, når man køber en ny badmintontaske, idet at dette rum hjælper en med, at holde styr på de mindre ting, som man ofte har i sin badmintontaske. Man har nemlig ofte greb, en saks og for pigers vedkommende måske nogle hårelastikker eller smykker som man gerne vil gemme et sikket sted i sin badmintontaske. Lige netop derfor er dette rum rigtig praktisk at kigge efter, når man er på udkig efter en ny badmintontaske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *