E N D E L I G

Der er sket noget ret fantastisk i mit liv, som jeg gerne vil dele med jer her på bloggen. Faktisk ville jeg gerne dele det med hele verden, men jeg tænker lige at starte med at dele det her på bloggen, før jeg råber det fra et hustag. Der er nemlig sket det helt igennem fantastiske, at den mand jeg er forelsket i også er blevet forelsket i mig! Jeg må indrømme, at jeg ikke havde troet at det ville ske, da jeg har været vild med ham i over et år, og han ikke har været nær så vild med mig i denne tid, som jeg har været i ham. Vi har set hinanden sådan ”on and off” i et års tid, og i al den tid, har jeg været meget i tvivl om hvor jeg havde ham. Og det har været med rette, for han var ikke vild med mig, og har set andre i den periode. Det har været vildt hårdt, men jeg har holdt fast, fordi… Ja fordi jeg var dybt forelsket i ham, og sådan set ikke havde noget andet valg.

Men for nylig fik jeg så en lang mail fra ham, hvor han beskrev hvor meget jeg betyder for ham, og at det er gået op for ham, hvor meget han savner mig i sin hverdag, når vi ikke er sammen. Jeg vidste slet ikke hvad jeg skulle gøre af min selv, da jeg først læste mailen af bar lykke. Men jeg tog mig sammen, samlede tankerne og besluttede at ringe ham op. Jeg sagde det som det var, da jeg ringede: At jeg havde svært ved at forstå, at han ville have mig efter al denne tid, og at det stadig var svært for mig at vide, hvor jeg har ham. Han var fuldt forståelig overfor mine tanker, og vi blev enige om at mødes til en middag og snakke. Vi havde en hyggeligste middag, hvor han elaborede på sine følelser, og det korte af det lange er, at vi nu er blevet enige om at ”give det et skud” og blive kærester. Jeg er helt oppe i skyerne, og jeg kan nærmest ikke kapere at han nu endelig er min. Vi er blevet enige om, at tage en ”miniferie” sammen, men da han ikke kan fri fra arbejde, har vi besluttet at gøre noget lidt anderledes med hensyn til denne her ferie. Vi har derfor besluttet os for at leje en lejlighed i København, et stykke fra hvor vi hver især bor. På den måde har vi mulighed for at være alene, og samtidig føle lidt at vi er på ferie uden egentlig at være sådan ”rigtigt” på ferie. Så er planen at vi spiser sammen om aftenerne, som man ville gøre på en ferie, og så arbejder vi begge i dagstimerne. Nu mangler vi bare at finde lejligheder til leje, og det skal gerne være en ret lækker én. Jeg er gået i gang med at lede efter lejligheder til leje og har fundet et par stykker, der lejer ud og som ligger i de rigtige områder. Jeg er meget spændt på hvordan vores romantiske ”ferie” kommer til at gå, og glæder mig helt vildt til bare at være sammen med ham.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *