Giv dig selv reklame på arbejdsmarkedet ved Aalborg og Hjørring

Det er i dag et kæmpe konkurrence samfund, som vi lever i. Alt handler om at komme først og derefter bedst frem til målet. Og dette gælder ikke kun i sportsdiscipliner, men i langt højere grad også på arbejdsmarkedet. Konkurrencen om at få sig en arbejdsplads er kun blevet mere ekstrem, og dette gør altså også at vores person liv er blevet langt mere stresset og konkurrence præget. For det handler i dag også om at gøre sig til den bedste i konkurrence om at få den flotte dame eller det gode hus. Men på trods af, at det først er et fokus, der er kommet senere, så er det her i virkeligheden bare det moderne samfunds svar på Darwins evolutions teori med ”survival of the fittest”. For der har faktisk altid været kamp, om hvad der nu skal vindes. Og der har altid været krav om, at man skulle lave reklame for sig selv om så det handlede om at få sig en mage eller om at få et specielt job. Derfor kan det altså også nogle gange virke mærkeligt, når et meget omtalt emne er, hvordan den nye og moderne hverdag har gjort folket mere stresset. Dog er der ingen tvivl, at det er kommet langt mere fart på konkurrencen. Før i tiden handlede det i langt højere grad om kvalitet, mens det i dag handler om kvantitet, hvor hurtigt man kan komme fra A til B eller fra Aalborg til Hjørring. Hvis man ikke kan følge med i dette tempo, så er det blot surt show, og så vil mange mene, at man ligeså godt kan give op på at blive til noget.

Der er mange måder hvor på man kan lave reklame

Men så kommer jo det næsten dilemma, for om vi vil det eller ejer så er tempoet forhøjet, men kvaliteten skal stadig være ligeså høj, derfor skal man altså gerne bruge nogle tricks til, hvordan man skabe reklame for sig selv og dermed også blive en del af det nye samfund. Et eksempel på, hvad man kan gøre, er at vise overskud, på trods af at man ikke har noget i nærheden af overskud. Der er mange, der i dag ikke kan vise overskud, og det er derfor netop det , som alle søger. Det handler altså blot om at putte et smil på læben, og så sige ”ja selvfølgelig”, når nogen beder dig om at hente dem i Aalborg eller Hjørring.

Men du behøver ikke kun have overskud for at lave reklame

At vise overskud som man ikke har, kan desværre være rigtig svært, og dette er netop også grunden til, at der ikke er mange, der gør det. Men der er altså også mange andre muligheder for at give dig selv lidt positiv opmærksomhed. Dette kan man for eksempel gøre ved at være klæde sig pænt på og holde en god hygiejne. Det kan måske virke som en basal ting, men det gør virkelig en forskel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *