En god gulv afslibning er pengene værd

Mange trægulve er gamle og meget slidte. Hvis du bor i en ældre lejlighed, eller et ældre hus, er det ikke sikkert at du har bemærket hvor slidt gulvet egentligt er. Træ ændrer farve med tiden, og efter flere år er det blevet meget mørkere end da det var nyt. Træ får også skrammer og ridser med tiden, samt plamager og gammelt snavs. Når et trægulv er gammelt og slidt er det ikke længere så glat slebet som det har været. Dette gør at der hurtigt sætter sig snavs i træet, hvilket får gulvet til at se meget beskidt ud, også selvom det lige er blevet vasket. Med tiden vil træets behandling og slides af, og det bliver meget mere modtageligt for væsker og snavs som trænger ned i træet og farver. Ridser og plamager kan slibes væk og gulvet kan gøres meget lysere og renere ved blot at slibe det. Leder du efter et godt firma til at slibe gulvet i Amager eller Kastrup, så kan du altid søge efter dette på nettet.

Dit gulv fortjener en god gulvafslibning

Du vil ikke fortryde det, hvis du vælger at betale for at få dit gamle trægulv slebet. Træet kan blive fuldstændig nyt at se på. En gulvafslibning er et billigt alternativ, frem for et helt nyt gulv. Når et trægulv slibes, fjerner man det øverste lag af træet. Man fjerner herved misfarvninger, plamager, skidt og ridser. Gulvet får en meget lysere farve, hvilket giver rummet et helt nyt udtryk og giver mere lys og luft i rummet. Gulvet kan blive splinter nyt at kigge på, og det bliver også meget mere behageligt at træde på og ikke mindst bliver det meget nemmere at vaske. Den glatte overflade gør gulvet mere jævnt at kigge på i farven, og gulv moppen glider meget nemmere og u-forhindret hen over træet.

Gulvafslibning betyder gulvbehandling

Når gulvet er ny slebet, har man slebet den gamle træ behandling helt af. Dette betyder at man skal sørge for at behandle gulvet på ny. Dette er meget vigtigt, da gulvet ellers hurtigt vil komme til at synes gammelt og slidt igen. En god træ behandling forhindrer snavs, væske og andet at trænge ned i gulvet. Derudover sørger det for at mindske chancen for ridser i træets overflade. Behandlingen lægger sig som et lag på træets overflade, og sørger for at træet vil synes sundt og velholdt i længere tid. Hvis du spilder noget på et ubehandlet gulv, vil træet lynhurtigt suge væsken til sig, hvilket vil give en stor plet. Derudover vil træet krølle når det bliver udsat for vand, fordi det suger vandet til sig og ændrer struktur, du kan forhindre alt dette med en god behandling efter slibningen. Der findes alverdens forskellige behandlinger til træ, som kan give dit gulv lige præcis det look som du ønsker. Det kan fås i alle tænkelige farver, det kan fås som olie som giver en gennemsigtig farve, eller som maling der dækker træet helt til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *