Her skal du købe dine dæk

Der er både stor forskel i pris, udvalg og rådgivning, når du skal købe nye dæk til din bil. Det kommer nemlig an på, hvilken løsning du vælger.

Der er mange forskellige muligheder, der har hver sine fordele og ulemper. Hvis du f.eks. går efter det billigste, er nettet vejen frem. Men først og fremmest hvornår skal du egentlig købe nye dæk?

Ifølge loven skal dækmønsteret være på minimum 1,6 mm. Dog anbefaler både Super Dæk Service og FDM, at du allerede ved 3 mm bør overveje dækskifte. Mønsterdybden har indflydelse på dækkets vejgreb i primært vådt føre. Det er derudover vigtigt, at du får købt dæk til årstiden (sommer eller vinter) og at dækkene passer til din bil og dit forbrug.

Den prisbevidste løsning

Den billigste måde at skifte dæk på er på nettet. De sidste par år er der kommet rigtig mange gode muligheder for at handle dæk online. Den personlige betjening og rådgivning er sparet væk, til gengæld er udvalget stort, og du sparer penge. Helt op til 50 %. Du kan derudover få et bedre overblik over udvalget af dæk og deres specifikation. Når du har fundet dækket, der passer til dit behov, kan du få dem monteret på det lokale værksted, der er knyttet til onlinebutikken.

Du kan bl.a. handle billige dæk online hos Super Dæk Service. Dækkene bliver monteret hos din lokale Super Dæk Service.

Den professionelle løsning

Du får den bedste service og den mest kompetente vurdering hos en dækspecialist. Det kan f.eks. være Super Dæk Service, Euromaster og Point S. De yder en personlig og professionel betjening, som du ikke finder online. Du bliver rådgivet om, hvilket dæk fra specialistens store udvalg der passer bedst til dig og din bil. Dækspecialisten kan montere på stedet, hvorfor det også er en anelse mere praktisk end at handle online. Prisen er dog også derefter. Du vil typisk betale 25% mere end ved at finde dem på nettet.

Den praktiske løsning

Det lokale bilværksted er løsningen til den travle billist. Det er klart det nemmeste, da de ofte tilbyder, at tage sig af det hele. Bestilling, montering og balancering af dækkene. I mens skal du ikke røre en finger. Den tid du dog sparer ved denne praktiske løsning, betaler du tilsvarende ekstra for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *