Hvad skal man vide om badmintonsko?

Der er mange forskellige gode ting at vide når man køber et par badmintonsko.

Badmintonsko skal virkelig have en god pasform, og det er vigtigt at man prøver sine sko inden man køber dem. Sådan er det for de fleste almindelige slags sko, men hvis man køber dem over nettet, er det en god idé hvis man har prøvet sine badmintonsko inden.

Du kan se eksempler på badmintonsko på badmintonsko.dk.

Der findes mange forskellige slags også, af badmintonsko. Der findes Yonex, Li-ning, Forza andre slags sko, men de tre nævnte er nok de bedst kendte badmintonsko. Efter min mening så er det Yonex der laver de bedste badmintonsko. Yonex har altid været god til at lave badmintonsko, lige siden jeg var lille har jeg kun haft Yonex badmintonsko. Yonex badmintonsko er ofte mere stabile end de andre, og Yonex er klart dem som er mest specialiseret til at lave badmintonsko generelt.

Det er en god ide at tage sine nye badmintonsko med til træning de første par gange, men stadig have sine gamle sko med også. Grunden til dette er, at man hurtigt, lige som med mange andre sko, kan få vabler eller slid på sin fod man ikke er vant til. Lige netop derfor er det en rigtig god ide, at have sine gamle badmintonsko med til træning, så man ikke bare hopper i dem med det samme, og tror der ikke sker så meget. Smerten, om man vil kalde det, går selvfølgelig over når man har gået/spillet sine badmintonsko til.

Badmintonsko er ikke altid ligesom løbesko at få gået til. Det skyldes at en løbesko ofte er mere blød inden i, og man løber kun en ved i dem. I en badmintonsko skal du skoen til i mange vikler og hop. Det skyldes jo at når du spiller badminton, så er du ude i mange forskellige positioner med din fod, og derved vil du komme til røre skoen i mange flere vinkler end du ville med en almindelig løbesko. Endnu en grund til, hvorfor det er en god ide at gå sin badmintonsko til, hen ad vejen. På den måde undgår du alt for ømme fødder, og det kan meget hurtigt ødelægge din kamp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *