Jordvarme i Vejle

Du sparer penge, du skåner miljøet og så er det vedvarende – jordvarme er energiløsning med fremtid. Har du et stort nok areal til at kunne få gravet slanger ned, så har du muligheden for at få jordvarme i dit hjem. Det handler om at tænke fremad og du kan i løbet af ganske få år tjene investeringen i et anlæg ind igen. Vi klarer installation og service.

Udnyt jordens varme…

Et jordvarmeanlæg består af slanger, der er gravet ned i jorden i nærheden af din bolig. I slangerne løber der en væske, der opvarmes automatisk af jordens varme og sendes ind i et anlæg inde i huset. Anlægget inde i huset er ligesom et stort gulvskab med et display på fronten, hvor du kan indstille centralt den temperatur, du ønsker i huset. Konkret betyder det, at du tænder for de radiatorer i huset, som skal afgive varme og anlægget i huset sørger så for, at alle de tændte radiatorer har den temperatur, du har indstillet. Er der gulvarme i huset tilsluttes det blot anlægget på samme vis som radiatorer og det følger også den centrale temperatur. Fordelen ved den centrale temperatur regulering er, at bliver der pludseligt varmt udenfor, eller tænder du for en brændeovn eller andet, så kan du hurtigt sætte temperaturen ned på det centrale anlæg. Omvendt kan du også nemt sætte temperaturen op i hele huset, hvis solen pludselig forsvinder, når det bliver aften eller hvis I kommer hjem fra en ferie. Du kan stadig på de enkelte radiatorer vælge, om nogle skal afgive mere varme end andre ved ganske enkelt at skrue dem højere op på den enkelte radiators termostat.

Kan jordvarme i Vejle betale sig?

Medmindre du har andet billigt eller gratis energi, som eksempelvis vind- eller solenergi, så kan jordvarme betale sig for de fleste. Det eneste, det kræver, er en engangsinvestering og plads nok til at grave slangerne ned i jorden. Når du vælger os til at montere din jordvarme i Vejle eller omegn, tager vi os af alt det praktiske og informerer dig om eventuelle dokumenter, som du skal have på plads, inden vi kan gå i gang. Nogle steder skal der søges tilladelse fra kommunen, men i de fleste tilfælde er det noget, vi kan klare for dig. Vi er også dem, der holder dit anlæg ved lige. I købsprisen er inkluderet årlig service, og er der mod forventning problemer eller spørgsmål til anlægget er det også os, du kontakter. Gravearbejdet til slangerne foregår naturligvis, hvor du ønsker det, så længe området kan opfylde de krav, der er til areal og dybde. Slangerne bliver gravet mere end 1 meter ned i jorden, så det er relevant hvilken jordtype, der er i området. Samtidig skal der også være en forbindelse fra slangerne ind til huset, så hvis det ligger for langt væk fra boligen, skal der være adgang under jorden hen til huset. Men alt det tager vi os af! Kontakt os i dag for en snak og et uforpligtende tilbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *