Køb en brugt iPhone 5S med reklamation og returret

Det er meget sjældent at reklamation og returret er ord, der hører sammen med at købe en brugt telefon, men ikke desto mindre er det muligt, når du køber en brugt iPhone hos Phonetrade. Her får du mulighed for at købe et væld af forskellige telefoner, men det er dog i særdeles iPhones, som de beskæftiger sig med. Der er nemlig rigtig mange danskere, der gerne vil have en iPhone, men det er ikke dem alle, der har pengene til at købe en helt ny iPhone, der nemt kan komme til at koste dig mellem 5.000 og 6.000 kroner, hvis man gerne vil have en iPhone 6. Hvis du gerne vil have en relativt ny iPhone, men dog ikke har behov for at bruge en masse penge på at have den nyeste, så er der mulighed for at købe en brugt iPhone 5S, der er en rigtig god telefon og så er de oven i købet også til salg i massevis i øjeblikket, da der er rigtig mange, der har solgt deres iPhone 5S med intentionen om, at de skulle udskifte deres telefon med en ny iPhone 6, der lige er en lille tand bedre end deres iPhone 5S. Hvis ikke det er en nødvendighed for dig at have den nyeste model, så anbefales det på kraftigste vis, at du investerer i en brugt iPhone 5S, for det er en rigtig god telefon, som du kan erhverve til en rigtig god pris i øjeblikket.

Køb din brugte iPhone 5S med både reklamation og returret

Hvis du f.eks. finder en brugt iPhone 5S på DBA.dk, så får du bestemt ikke mulighed for hverken reklamation eller returret, for det er blot en simpel handel mellem to danske privatpersoner. Hvis du derimod bestemmer dig for, at du gerne vil købe din næste telefon hos Phonetrade, så kan du være helt sikker på, at du ikke ender med at stå tilbage med en telefon, der lige pludselig ikke virker eller som er i dårligere stand end forventet. Grunden til det er, at hvis du køber en brugt iPhone 5S (eller en hvilken som helst anden telefon hos Phonetrade), så får du faktisk hele 24 måneders reklamationsret og dertil også hele 14 dages returret, hvis du bestemmer dig for, at det ikke er noget for dig. Den mulighed får du – som sagt – ikke, hvis du vælger at købe din kommende telefon på DBA.dk, og det gør sig gældende, hvad end du beslutter dig for at købe en telefon fra Apple, Samsung eller HTC.

En iPhone 5S er vel ikke lige så god som en iPhone 6?

Det er selvfølgelig klart, at du ikke kan købe en tidligere model af iPhone, der er lige så god som den seneste model – det kan enhver person sige sig selv. Det ændrer dog ikke på det faktum, at en ganske almindelig person, der bruger sin iPhone til at tjekke lidt sociale medier, sende nogle SMS’er og foretage et par opkald ikke rigtigt kan mærke forskel på en iPhone 5S og en iPhone 6. Der er selvfølgelig lidt forskel på kameraet og der er også en anelse bedre hardware i en iPhone 6, men det er – som sagt – ikke noget, som du vil kunne mærke forskel på, hvis du ikke bruger din telefon rigtig meget og stiller høje krav til den. Hvis du derimod bare en person, der rigtig gerne vil have en iPhone, men ikke er villig til at betale 5.500 til 6.000 kroner, som en iPhone 6 koster, så er det en god idé at bestille en brugt iPhone 5S i stedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *