Lommeklude er en overset detalje

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der er rigtig mange mænd, der husker på, at de skal have en lommeklud i lommen på deres jakkesæt, men der er desværre også rigtig mange, der ikke mener, at det er vigtigt for det samlede indtryk af deres jakkesæt, og det har den betydning, at lommeklude i dag er gået hen og er blevet en meget overset detalje ved et jakkesæt eller en smoking. Det er dog ikke kun dem, der ikke selv gør brug af lommeklude, der har overset, hvor vigtig en detalje det egentlig er for deres outfit, for der er også rigtig mange af dem, der rent faktisk husker på at man skal have en lommeklud i lommen på sit jakkesæt eller på sin smoking, der ikke helt er klar over, hvor vigtigt det faktisk er for det overordnede indtryk af deres outfit, hvorfor de ofte bare vælger en meget tilfældig lommeklud og tager den i lommen på deres jakkesæt eller deres smoking. Endvidere, så er der også rigtig mange, der glemmer, at når de har et jakkesæt eller en smoking på, så er det ofte også kombineret med enten et slips eller en butterfly, hvorfor du selvfølgelig også skal sørge for at kombinere din lommeklud med dit slips eller din butterfly, da du på den måde kan skabe, hvad der bedst kan tolkes som et fuldendt og gennemført outfit.

En lommeklud viser at du er mode- og stilbevidst

Uanset hvordan du vælger at klæde dig på, så sender du selvfølgelig en række signaler, hvad end du lyster det eller ej. Hvis du vælger at kombinere dit jakkesæt eller din smoking med en lommeklud, så viser du overfor de andre personer, der får æren af at se dig med dit flotte og gennemførte outfit, at du er en person, der er både mode- og stilbevidst. Det skal nemlig ikke være nogen hemmelighed, at det kun er de personer, der rent faktisk går op i, hvordan de ser ud, der vælger at tage en lommeklud i lommen på deres jakkesæt eller deres smoking, så hvis du selv mener, at du er mode- og stilbevidst, så er der ikke nogen tvivl om, at den bedste måde at vise det over for omverdenen er, at huske en lommeklud i lommen på dit jakkesæt eller din smoking, når du tager afsted til fest, uanset om der er tale om en konfirmation, et bryllup eller et helt tredje arrangement, der kræver at du er formelt og pænt klædt på. Du skal – som der også nævnes ovenfor – huske på, at du samtidig skal sørge for at kombinere din lommeklud med enten et slips eller en butterfly af samme farve, som ser godt ud sammen med den valgte lommeklud.

Lommeklude kan fås i alskens farver og materialer

Det gode ved lommeklude er, at de ganske enkelt bliver lavet i så mange forskellige farver og materialer, at uanset hvad din stil og din smag er, så vil du kunne finde frem til lige præcis dén lommeklud. Du skal dog hele tiden holde i baghovedet, at hvis du vil have en lommeklud siddende i lommen på dit jakkesæt eller din smoking, så skal du også sørge for at binde et slips eller en butterfly om halsen, som matcher med din lommeklud i lommen. Det er selvfølgelig ikke ensbetydende med, at du fremadrettet ikke kan tage et jakkesæt på uden at skulle have en lommeklud siddende i lommen, for pointen med lommeklude er, at de udelukkende skal bruges i fornemme og mere formelle sammenhænge, så hvis du f.eks. skal afsted til en konfirmation, hvor det blot er familien, der kommer, så er der ikke nogen grund til at have en lommeklud i lommen. Ydermere, så skal det også nævnes, at lommeklude ikke er synderligt velsete i forbindelse med begravelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *