Nutcase cykelhjelm

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at Nutcase i øjeblikket er det mest populære cykelhjelm-mærke i Danmark. Det kan der være flere forskelliger årsager til, men det er med stor sandsynlighed noget, der har med deres meget populære bowlingkugle-lignende hjelm at gøre. Det betyder nemlig, at de har formået at lave en cykelhjelm, der ikke tidligere er set før her i landet. At de så oven i købet også har valgt at fremstille den i en lang række forskellige, sjove farver gør det bestemt ikke værre for dem, da det har betydet, at mange folk ikke længere ser på en cykelhjelm som noget, der er kedeligt, men derimod ser de en Nutcase cykelhjelm som noget, der er moderne og som noget, der faktisk næsten kan betragtes som en form for accessorie til dit outfit. Det fortæller også lidt om, hvor populært Nutcase er blevet og hvorfor der er så mange, der i dagens Danmark cykler rundt med en Nutcase cykelhjelm på hovedet i stedet for en hvilken som helst anden cykelhjelm eller slet ikke nogen.

cykelhjelme

Der findes tre generationer af Nutcase cykelhjelme

Indtil videre har Nutcase sendt intet mindre end tre forskellige generationer af cykelhjelme på markedet, hvilket også giver dig en bedre mulighed for at vælge lige netop dén form for cykelhjelm, som du bedst kan lide og som du mener stemmer bedst overens med dine behov. Den første generation og den Nutcase cykelhjelm, der var med til at skabe fundamentet for deres store succes, som de oplever den dag i dag var udstyret med en helt almindelig hagespænde og ingen skruespænde i nakken, men den var dog udstyret med et skumindlæg. Derefter lancerede de en model, der blev udstyret med en rigtig smart magnetlås som hagespænde såvel som en skruespænde i nakken. Den tredje og dermed også den nyeste version er også blevet udstyret med en magnetisk hagelås, men i denne udgave er dog blevet udviklet videre på skruespænden i nakken, mens der ligeledes også er blevet tilføjet en skygge foran, som er aftagelig og derfor blot kan pilles af, hvis ikke man ønsker at have den på. Hvilken model synes du, der lyder mest spændende og hvilken model synes du stemmer bedst overens med dine krav?

Udvalget af Nutcase cykelhjelme er ekstremt stort

Der er også en anden grund til, at det er blevet så populært at cykle rundt med en Nutcase cykelhjelm og at det er gået hen og blevet ét af de absolut mest populære brands og valg, når det kommer til cykelhjelme i både Danmark og i resten af Skandinavien. Udvalget af Nutcase cykelhjelme er nemlig ualmindeligt stort, og det betyder naturligvis også, at alle og enhver vil kunne finde frem til en passende model, som de synes har et design, en farve eller et mønster, der er lige noget for dem. Endvidere, så er hjelmen også designet på en sådan vis, at den vil kunne passe til ethvert hovede – og det er blot endnu en fordel ved at vælge en Nutcase cykelhjelm i stedet for én af de mange andre hjelme på markedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *