Et par dages ferie på vandrehjem

Er møder, deadlines og arbejdsforventninger fra alle sider ved at stige dig til hovedet? Har du brug for lidt frisk havluft og ro? Tag et par dage fri og drag mod det nordlige Sjælland. Hillerød og Nordsjælland byder på forskellige overnatningsmuligheder, for dig der har brug for et par dages afslapning. Vandrehjem er især ved at blive en populær ferieform igen. Både for unge og gamle. På vandrehjemmet får du en fleksibel ferieform, hvor du kan styre dine egne dage og gøre præcis hvad du har lyst til. Og så endda til en overkommelig pris.

En billig og god ferieløsning

Den spontane lyst til at komme lidt væk fra hverdagen for et par dage kender vi vist alle. Desværre er denne lyst ikke noget, din økonomi altid har kalkuleret med. Derfor er det godt med nogle billige overnatningsmuligheder. Blot fordi det er billigt, behøver det ikke at være dårligt. Et vandrehjem vil ofte være sparsomt indrettet og tilbyder som oftest ikke så mange avancerede faciliteter. Men hvis du blot har brug for et par dages afbræk, er det mere end tilfredsstillende standarder vandrehjemmene byder på. Du kan gå lange ture ved de nordsjællandske kyster eller blot læne dig tilbage ved vandrehjemmets udearealer og nyde en god bog og en varm kop kaffe. Et ophold på et vandrehjem er fuldt fleksibelt og hvad du bruger dine dage på, er fuldt ud op til dig og dine behov.

Oplevelser i Hillerød og Nordsjælland

Hvis du på din vandrehjemsferie har lyst til at komme ud at opleve lidt af hvad området byder på er det bestemt også en mulighed. Man kan sagtens holde fri og slappe af samtidig med at man oplever noget nyt. Hvis det er i sommerperioden og du har børnene med, vil det være ærgerligt at misse de nordsjællandske strande. Her er der masser af bademuligheder og børnene kan få brændt lidt energi af inden aftenen, mens du læner dig tilbage og nyder det vekslende lydtapet af bølgeskvulp og børnelatter.

Hvis du kommer til at savne et kulturelt indspark i løbet af din ferie er der også råd for det. Nordsjælland prydes af nogle af Danmarks smukkeste slotte og smukkeste skove. Skulle du løbe ind i et par regnvejrsdage, er en tur på kunstmuseum også muligt for den mere kunstinteresserede. For denne type er der også mulighed for at besøge et væld af kunsthåndværkeres værksteder – glaspustere, keramikere og kunstmalere. Shopping-muligheder er der også mange af, hvis du ikke er så meget til mange timer i kunstens tegn.

En ferie på et vandrehjem i Nordsjælland byder altså på masser af muligheder for alle. Det kan nemt være lige det afbræk, der igen vil gøre dig klar til en hektisk hverdag. Så ring nu til chefen og bed om den ekstra fridag, så du kan blive sat til opladning på et vandrehjem i fuld idyl med naturen, dig selv og din familie som dit eneste fokuspunkt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *