Skadedyrsbekæmper

Ofte kan man opleve, at en skadedyrsbekæmper ikke kan få sig selv til at dræbe forskellige skadedyr, men i stedet at de tager dem med hjem og skaber et landsted for disse dyr.

På Sjælland er der et sted for dyr fra en skadedyrsbekæmper

Mange steder i landet kan man være så heldig at se på en skadedyrsbekæmper, som har et hjerte af guld og dette guldhjerte det tillader hende simpelthen ikke at dræbe disse dyr efter at hun bekæmpet dem fordi, at hun synes, at det ville være synd at gøre dette. I stedet for kan denne skadedyrsbekæmper finde på at tage disse dyr med hjem til hendes store hjem et sted i Sydsjælland. Men man skal ikke vide ret meget om hvad en skadedyrsbekæmper foretager sig når vedkommende er på arbejde før man godt ved, at det vil kræve noget af et stort sted eller måske endda en gård for, at alle disse dyr kan være på ét samlet sted. Og denne specifikke skadedyrsbekæmper finder ud af dette på den hårde måde. For hun står simpelthen der en dag efter at have været på arbejde mange forskellige steder på Sjælland og kan ikke hitte ud af hvad hun skal gøre med disse skadedyr, som hun har fanget. Faktisk tænker hun også lidt over, at det er mærkeligt, at man kalder dem skadedyr for det er jo kun et spørgsmål om kontekst tænker hun. For det kan godt være, at de i netop det hus, som de er blevet fjernet fra har fungeret som skadedyr fordi, at de har ødelagt nogle ting i hjemmet, men hvis man tog dem ind i en anden kontekst ville de måske slet ikke være til skade.

En skadedyrsbekæmper får den ide som hun skal blive rig på

Denne skadedyrsbekæmper er lidt overrasket over, at man ikke tjener flere penge på at køre rundt i Sydsjælland og fange skadedyr end man gør og hun kunne egentligt godt tænke sig nogle flere skejsere. Så det hun gør er, at finde ud af hvor de forskellige skadedyr kan gøre nytte. Det kan blandt andet være, at hun har fjernet en masser termitter fra et hus fordi, at de ødelagde træet. Men i stedet sætter hun dem så til at lave træskulpturer i hendes store gård. Og som om, at dette ikke skulle være nok så finder denne skadedyrsbekæmper også på, at hun kan bruge nogle mus til at lave forskellige laboratorierelaterede ting med. Og der er også nogle forskellige bævere som hun får til at lave en dæmning, selvom de ikke var så velkomne i det hus, hvor de havde boet hele deres liv. Og på den måde kan en skadedyrsbekæmper få en produktion af en lang række forskellige materialer op at køre og man kan faktisk se det som om, at alle disse dyr bliver til hendes gratis arbejdskraft og hun hjælper dem jo sådan set fordi, at hun gør, at de så ikke skal blive bekæmpet og blive fjernet fra jordens overflade, hvilket hun ikke kan lide tanken om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *