Søger du en snedker og/eller tømrer, så se her

Siden 1986 har vi hos Kuhrt og Pedersen i Kolding udbudt snedker og tømrerarbejde af den højeste kvalitet. Så skal du have skiftet vinduer, døre, køkkener eller andet, eller måske skal du have en ny terrasse eller en tilbygning til huset, så er det os du skal henvende dig til. Med vores 30 år lange erfaring i branchen kan vi stå inde for, at det produkt vi leverer, altid er af den højeste standard.

Før arbejdet begyndes, yder vi professionel rådgivning i en lang række byggeprojekter, hvad enten det drejer sig om nybygning, tilbygning, renovation, forsikringsarbejde, totalentreprise eller noget helt tredje, og sørger altid for at dine forventninger stemmer overens med hvad vi kan levere. Kommunikation og kvalitetsarbejde går hånd i hånd i vores verden, hvilket sikrer at du bliver glad for resultatet, og kommer til at nyde det arbejde vi har lagt i det mange år frem i tiden. Dine ønsker og forventninger er første prioritet hos os, og vi bestræber os på altid at overholde det vi lover.

Vi har erfaringen og sætter kvalitet i højsæde

Vi mener at tilfredse kunder er alfa og omega for ethvert firma, og vi tilbyder at tage godt hånd om dine byggeopgaver, i tæt samarbejde med lokale samarbejdspartnere, lige fra den første skitse bliver lavet og til det sidste bræt er skåret til og den sidste skrue er skruet i. Og vi sætter en stor ære i, at du som vores kunde er tilfreds med resultatet.

Vi kan tilbyde hjælp med følgende:

  • Nybyggeri – som for eksempel sommerhuse, tilbygninger, terrasser osv.
  • Renovering af hus – som for eksempel nyt gulv, udskiftning af vinduer og døre, nye lofter osv.
  • Tagarbejde – som for eksempel reparation af tag eller tagudhæng, reparation af kviste osv.
  • Småopgaver – som for eksempel opsætning af skabe efter mål osv.
  • Forsikringsarbejde – som for eksempel udskiftning af gulve efter vandskade osv.
  • Lægning af trægulve
  • Fag-, hoved- og totalentreprise

Vælg en lokal snedker og/eller tømrer

Vi er lokalkendt i Kolding, hvor vi hjælper og vejleder vores kunder, nye som gamle, i og omkring byen med deres diverse byggeprojekter. Vi har et højprofessionelt værksted i Sønder Stenderup, som er beliggende syd for Kolding, men vi tilbyder også vores hjælp og vejledning til kunder i og omkring Haderslev og Fredericia.

Det ligger os meget på sinde at levere et godt stykke arbejde, der svarer til dine forventninger, og som overholder alle detaljer vi har aftalt omkring projektet. Vi står til rådighed med råd og vejledning igennem hele processen og du er naturligvis også velkommen til at kontakte os efterfølgende, hvis du har spørgsmål eller kommentarer. Så hvis du gerne vil høre nærmere, så kontakt os på telefon eller mail, så vi kan finde ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig med dit projekt.

Læs mere på: http://kuhrtogpedersen.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *