Undgå reparation af iPhone – brug cover!

Apple er det mest populære brand i Danmark, når det kommer til mobiltelefoner.

Tidligere tiders Nokia-dominans er således blevet uddistanceret af den amerikanske mobilgigant, der spytter den ene succes ud efter den anden i form af iPhones, der modtages med åbne arme af danskerne hvert efterår, når Apple præsenterer de nye modeller.

Apples iPhones er således teknologiske vidundere, der er kendt for den høje brugervenlighed, det sublime design og den stærke ydeevne.

De utallige reparationer på iPhones

Der er dog én klar bagside ved de populære iPhones. Reparationerne er nemlig mange, og man ser således ofte smadret iPhone skærm og knapper, der ikke længere virker.

Mange må derfor finde vej til et værksted eller en butik, der foretager reparation af iPhone.

I en by som Aalborg finder man således en god håndfuld værksteder, der udfører opgaven, da der efterhånden er kommet et stort og gunstigt marked for iPhone-reparationer.

Covers til iPhones

Mange af ulykkerne sker, fordi man taber sin iPhone på fortovet, skubber den ned fra stuebordet eller lignende. Det betyder derfor også, at mange af disse ulykker kunne undgås, hvis blot man anvendte et solidt cover til sin iPhone.

Et cover til iPhone beskytter selvsagt ikke 100% mod samtlige skader, men det kan alligevel ofte være forskellen på, om du skal have foretaget en reparation af din iPhone eller ej.

Et cover kan således beskytte selve indmaden i din iPhone, ligesom man også kan finde varianter, der beskytter knapper og skærm.

Hvorfor anvender alle ikke covers så?

Man kan derfor stille sig spørgsmålet: ”Hvorfor bruger alle ikke bare covers så?”. Tja.
iPhone-covers er desværre ikke altid designet lige godt. Nogle covers, specielt de tidlige varianter, var ofte ret kluntede, hvorfor det smukke design blev gemt. En årsag til at købe en iPhone er for mange netop designet, og derfor forsvinder noget af grundlaget for investeringen, hvis man dækker den til alligevel.

I dag er der dog heldigvis mange covers på markedet i dekorative designs og lækre materialer, hvorfor der næsten ikke længere kan eksistere et argument for, hvorfor man ikke skulle bruge et cover til sin iPhone. Det er nu engang den bedste måde at holde sig væk fra værkstedet på.

Reparation af iPhone når uheldet er ude

Hvis uheldet alligevel skulle være ude, er der ikke nogen grund til at fortvivle.

Uanset om det måtte være skærmen, power-knappen eller noget helt tredje, er der flere steder, hvor man kan få foretaget en iPhone reparation. Det koster selvfølgelig en sum penge at få foretaget reparationen af sin iPhone, men det er naturligvis et betydeligt mindre beløb end en ny iPhone, hvorfor man ikke behøver at hive det allermest guldbelagte kort frem fra pungen.

I de fleste større danske byer finder man værksteder, der foretager reparation af iPhones og andre produkter fra Apple. Det kan således heller ikke anbefales, at man selv giver sig i kast med reparationen, hvis man ikke har erfaring med dette, da man risikerer at skade sin iPhone yderligere, eller i bedste fald at udføre en mangelfuld reparation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *