Hvis du træner meget, skal du bruge flere par håndboldsko

Er du en af de personer der elsker håndbold, hvilket resulterer i at du træner meget mere end hvad dine andre holdkammerater gør? Hvis dette er tilfældet, bør du overveje at købe nogle flere par håndboldsko. Når du træner meget vil dine håndboldsko nemlig blive slidt, hvilket gør at de ikke har den samme beskyttende effekt. Da du ved at du selv vil træne meget, er det ligeledes en god idé at beskytte sig selv mod fremtiden, når dine håndboldsko går i stykker.

Hvis du starter med at kigge efter håndboldsko i dag, har du rigeligt med tid til at finde et par gode håndboldsko som kommer på tilbud. Selvom du kan lide en bestemt model, når det kommer til håndboldsko, kan vi kun anbefale at du prøver nogle andre håndboldsko. Ved at være mere fleksibel med valget af håndboldsko, kan du spare mange penge, samtidig med at du har en større chance for at finde dine næste par håndboldsko på tilbud.

Der er typisk ikke den store forskel på kvaliteten af håndboldskoene. Der hvor forskellen ligger er når det kommer til om dine håndboldsko skal have meget stødabsorbering, eller om de skal have en anden fordel. Eftersom at det er muligt at investere i håndboldsko med mange forskellige designs, kan du få mange fordele ved håndboldsko.

Dine håndboldsko bliver hurtigere slidt

Når du træner meget, vil dine håndboldsko naturligvis også blive hurtigere slidt. Når ens håndboldsko bliver slidt, vil de ikke give den samme beskyttelse, hvilket vi også fortalte dig i afsnittet før dette. Har du sko med meget stødabsorbering, vil der ikke være noget af dette tilbage i dine håndboldsko, og det med god grund.

Derudover vil din hæl også være udsat for at komme til skade, da hælen ikke vil få den samme støtte, som den gjorde før. I stedet for at få støtte afhænger størstedelen af dine bevægelser nu kun af din hæl, og hvis du bliver tacklet eller kommer til at træde forkert, kan du blive skadet i op til 10 uger. Er det en slem skade, vil du selvfølgelig komme til at være skadet i længere tid, end de førnævnte 10 uger.

Kan du ikke helt finde ud af om dine håndboldsko er slidte, kan du prøve at vende dem om. Hvis alt farven på bunden af dine sko er blevet slidt væk, er de lige til skraldespanden. Typisk vil du også kunne se at dine sko er blevet slidt på siden, hvor farven er begyndt at falde af. Nogle personer kan også mærke det på banen, da de vil føle sig mere trætte i fødderne end hvad de førhen har gjort.

Brug aldrig håndboldsko når de går i stykker

Er dine håndboldsko gået i stykker, anbefaler det at du smider dem ud med det samme. Har du ikke nogle andre håndboldsko, og du skal til træning i morgen, skal du fortsat ikke bruge dem. Brug i stedet andre indendørssko, indtil du har fået anskaffet dig nogle andre håndboldsko. Du kan også vælge at tage direkte ned i byen for at købe nogle håndboldsko, som passer til dine fødder.

Ved at vente med at købe håndboldsko til din næste træning, har du muligheden for at finde den model som du brugte førhen. Dette gør, at du ikke behøver at vænne dig til nogle nye sko, men i stedet blot skal gå dem til, før de bliver som de gamle. Hvis du køber over internettet kan du endda komme til at spare penge på den model du gerne vil have, netop fordi at priserne på internettet er markant lavere end hvad de er nede i de danske butikker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *