Dyrlæge Skanderborg

En dag var der en dyrlæge i Skanderborg, der var så træt af, at alle kom rendende til hendes hus med alle deres dyr i tide og utide så hun tog konsekvensen og lavede en akutfunktion, altså en slags skadestue.

Dyrlæge i Skanderborg laver skadestue for dyr

Normalt hænger tingene sådan sammen, at hvis du har et dyr, og det drejer sig både om et stort og småt dyr, så er det sådan at du går til en dyrelæge Skanderborg. Men disse dyrlæger har ikke døgnåbent hvorfor du ofte må vente med at tage ninus til lægen, selvom hun simpelthen har så ondt i halsen, at hun næsten ikke kan snakke og er blevet helt hæs. Derfor tager man naturligvis ninus i en kasse og kører alt hvad man kan, af sti af sted mod dyrlæge Skanderborg og hamrer på døren indtil der bliver vågnet. Normalt bliver man så mødt af dyrlægen som kommer ud i slåbrok, uglet hår og store hjemmeskor. For det meste i ret dårligt humør. Man hiver ninus op af kassen og placerer den lille hvide fjerbold lige i hovedet på dyrlæge Skanderborg og man spørger om hun kan se, at den er helt gal. Dyrlæge Skanderborg svarer for det meste negativt, men da hun ved, at man ejer størstedelen af Skanderborg og har ret meget magt og meget gode muligheder for at betale, så tager man ninus under armen og ind på klinikken. Så kigger dyrlæge Skanderborg eller ninus godt efter i sømmene og får kigget godt efter i ørene og derefter i halsen og kan så konstatere, at ninus intet fejler

Det kræver tålmodighed at være dyrlæge skanderborg

Selvom det var dejligt, at der månedligt tikkede penge ind på kontoen på grund af de mange natlige besøg så var det dog også efterhånden noget der gik ud over søvnen for dyrlæge Skanderborg. Hun begyndte at sove dårligt, velvidende, at hun formentligt ville blive vækket af ninus’ ejer igen i nat, for det skete omkring hver anden nat, at dyrlæge Skanderborg fik besøg af vedkommende. Da hun endda begyndte helt at undgå at sove så hun bare kunne være helt frisk hele tiden og ikke behøvede at blive revet ud af sin nattesøvn for at hjælpe ninus, tog man konsekvensen. Dyrlæge Skanderborg besluttede nu, at lave en akutfunktion. Hun ansatte en håndfuld sygeplejersker og dyrlæger og så var skadestuen snart på skinner. Nu kunne ninus’ ejer tage på skadestuen med det lille kræ hver nat uden at skulle forstyrre dyrlæge Skanderborg hver gang. For hun havde planlagt det sådan, at hun aldrig selv skulle tage nattevagter, men fik andre til at gøre dette. På den måde kunne hun have sin praksis, hvor hun var en helt almindelig dyrlæge Skanderborg og samtidigt kunne hun have en skadestue, som der mere eller mindre blev finansieret af de penge, som ninus’ ejer månedligt betalte og de par andre personer, der var så bekymrede, at de også ofte besøgte skadestuen. Nu kunne dyrlæge Skanderborg sove godt.

Kilde: http://oestergaards-dyreklinik.dk/

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *