Få restylane i Århus!

Vælg det naturlige alternativ til kosmetiske operationer og muskellammende indsprøjtninger – vælg restylane. Restylane er en filler, der skal indsprøjtes i kroppen, men selve produktet består 98 % vand, så det meste af produktet findes allerede naturligt i kroppen. Den spændstighed og fylde, der kendetegner ung og fast hud, mindskes desværre med alderen og rynker kan få dig til at se træt eller måske ligefrem sur ud. Vælger du indsprøjtning med restylane i Århus, vælger du et yngre udseende.

Tag skridtet…

Det kan virke som en stor beslutning at få indsprøjtning med filler…og det er det også, første gang. Når du først har prøvet det, vil du dog undre dig over, hvorfor det tog dig så lang tid at beslutte det første gang. Hvorfor gå rundt med små uregelmæssigheder i ansigtet, som nemt kan korrigeres? Det handler om at gøre noget for dig selv, og bevare det udseende, du holder af. Du ændrer ikke dit udseende med filler, du bevarer og forbedrer. Fyld rynkerne ud og få volumen de steder, hvor alderen får dit ansigt til at svinde ind. Restylane har dokumenteret færreste bivirkninger og kan give dit ansigt lige det sidste løft det mangler. En smule filler under øjenbrynene vil give det løft, der får dig til at se mere vågen ud. Restylane i læberne får dem til at fylde mere og strutte af skønhed – du vil helt sikkert ikke fortryde. Kun at du ikke har gjort det noget tidligere. Med alderen synker forskellige dele af ansigtet ind og skaber kendetegnene ved et ældre ansigt. Det er ikke grimt, men foretrækker du dit ansigt i den lidt yngre udgave, som du er vant til, så vælg en behandling med restylane i Århus og få dine fyldige kinder og friske øjenomgivelser tilbage.

Hvordan foregår det?

På vores klinik foretager vi ofte behandlinger med restylane i Århus, og vi har derfor stor erfaring med, hvad det er, der får folk til at tøve med behandlingen. Masser af information og trygge rammer skaber en sikker og rolig atmosfære, hvor der er plads til dine bekymringer og spørgsmål. Vi bruger gerne ekstra tid på, at du skal føle dig tryg og sikker i din beslutning, og med så mange fine resultater og glade kunder er vi overbevist om, at det er noget, du aldrig kommer til at fortryde. Restylane indsprøjtes der, hvor effekten skal være og det føles ikke anderledes end et hvilket som helst andet stik med en nål. Der vil opstå en anelse hævelse og måske rødmen, hvor der er stukket, men du kan sagtens genoptage din hverdag lige efter hver behandling. En filler holder mellem 3 måneder og 1 år før virkningen aftager, og så er du klar til en ny indsprøjtning umiddelbart efter – du behøver altså ikke have pauser mellem behandlingerne, så når du først har valgt at få større læber, kan du sagtens holde det ved lige resten af livet uden pauser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *