Gardiner kan også være flotte

Hos mange private kan man ofte glemme gardinerne når der skal indrettes bolig. Og det er faktisk meget ærgerligt, for et gardin kan hurtigt ændre et helt rums udtryk. Så hvis man virkelig undersøger markedet og gør en indsats, så behøver man ikke ende med den nemme og billige løsning. Gardiner kan sagtens være flotte samtidig med at de er funktionelle.

Der findes mange forskellige typer af gardiner, og de kan noget specielt hver især. Man er sikker på at finde et gardin der kan passe til ens behov, så det er bare med at gå på opdagelse og det kan man blandt andet gøre i Århus.

Forskellige typer af gardiner

Der er helt almindelige rullegardiner som er meget populære. De er meget enkle i deres udtryk da det er typisk bare er ét stykke stof man kan rulle op og ned. Det er gode gardiner at vælge hvis man ønsker neutrale gardiner der ikke fylder eller tager fokus i et rum. Desuden kan man få dem med en ekstra mørklæggende effekt, hvis det er det man har brug for.

Persienner er et meget populært valg, måske endda den type gardiner de fleste husstande vælger når de indretter bolig. Det er også til at forstå, for de er billige og er stadig meget flotte. De er også praktiske og gode til at skærme for solen. Lamellerne kan indstilles som det passer, så man kan få lys ind i huset uden at alle og enhver kan kigge ind. Desuden er de utrolig nemme at holde rene, da der ikke behøves mere end en fugtig klud.

Plisségardiner er en oplagt løsning i rigtig mange tilfælde og passer ind i langt de fleste rum og indretninger. De er meget fleksible og man kan både bruge dem som solafskærmning, lysrefleksion og man kan endda også få dem med en isolerende effekt.

Lamelgardiner er smukke gardiner og passer til hjem med meget store vinduespartier. De fylder ikke særlig meget når de ikke er trukket for, og de kan også indstilles så de både kan give sollys og afskærme for nysgerrige blikke.

Stofgardiner er nogle gardiner der fylder og skaber opmærksomhed i et rum og det kan give en kæmpe effekt i boligindretningen. Disse gardiner kan man også vælge blot til pynt for at matche boligindretningen, og så kan man have mørklægningsgardiner bagved som tager den praktiske funktion.

Find de rigtige gardiner i Århus

Der findes mange forhandlere i Århus og omegn og de er alle erfarne inden for branchen. For et eksempel står Ranthex Gardiner altid klar med et smil. De vil gerne guide og rådgive dig så du kan få de gardiner der passer ind i dit hjem. De lytter til dine forestillinger og sætter pris på en god dialog, så oplevelsen er god for alle parter og det ønskede resultat opnås. Firmaet er beliggende i omegnen af Århus og man er derfor også sikret at de har en erfaring i området og ved hvad der er smart at gøre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *