Hvad er 4G netværk egentligt?

4G netværk er nemlig ikke altid lige til. Du skal derfor ikke lade dig lokke blindt af mobilabonnementer med 4G netværk.

Er du blevet helt opsat på at skulle have 4G netværk tilsluttet i dit mobilabonnement, efter du har set utallige reklamer for netop dette? Så skal du altså ikke bare sådan lade dig lokke. For 4G netværk er ikke altid lige godt, der kan i hvert fald være meget stor forskel på din oplevelse af forbindelsen, alt efter hvor du bor i landet.

Der er ligeledes stor chance for, at du som en af mange, ikke helt har forstået forskellen på 4G og 3G netværk. For rigtig mange kunder forstår slet ikke hvad forskellen er, når de vælger deres nye 4G forbindelse til deres mobilabonnement. Der reklameres nemlig ofte med, at din hastighed på et 4G netværk er meget meget hurtigere end på dit 3G netværk. Dette er som sådan heller ikke forkert. Forskellen er bare, at 3G er nogenlunde lige hurtigt i hele landet, hvorimod 4G forbindelsen variere utrolig meget alt efter hvor du befinder dig geografisk.

Der er derfor rigtig stor forskel på hastigheden. I Norge er 3G forbindelsen den mest optimale og stabile netværksforbindelse. Bor du i en storby, er det heller ikke dumt at til vælge en 4G netværksforbindelse, da der her ofte er gode forbindelser med 4G. Bor du derimod i ydreområderne, eller på landet, ja så er der en større chance for, at du sjældent kan logge på 4G, og derfor selvom du har 4G inkluderet i dit mobilabonnement, kun kan logge dig på 3G netværket. For har du 4G netværk inkluderet, så vil det automatisk slå over på 3G hvis ikke der er 4G forbindelse i det område hvor du befinder dig.

Tjek din forbindelse

Det smarteste du derfor kan gøre, for at få det billigste mobilabonnement med den korrekte dækning er, at tjekke hvor i landet din teleudbyder dækker med 4G netværk. Det er nemlig langt fra alle steder. Alle de norske teleudbydere har nemlig et dækningskort på deres hjemmeside. På et dækningskort kan du se præcis hvor deres 4G forbindelse er bedst, og hvor deres 3G forbindelse er bedst. Du kan på denne måde tjekke om din geografiske placering stemmer overens med hvor den bedste dækning findes.

Det spare dig også penge. For så snart du ved hvor i landet den bedste dækning er, er der også større chance for, at du vælger den rette teleudbyder. På telmodi.no kan du lynhurtigt sammenligne alle de norske teleselskaber, og finde det billigste mobilabonnement med den bedste 4G eller måske 3G dækning.

Den smarteste måde du derfor både kan spare penge, og finde den bedste dækning er ved at finde dit ønskede mobilabonnement på telmodi.no, og derefter tjekke udbyderens dækningskort. Hvis ikke det stemmer overens, kan du lynhurtigt finde et nyt og billigt mobilabonnement, og på denne måde sammenligne alle de norske teleudbydere på én gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *