Polo til mænd – den mere “seriøse t-shirt”

En polo er jo en trøje der har nogle enkelte knapper der kan knappes ned fra halsen, og den vil typisk også være lavet i noget kraftigere stof end en traditionel t-shirt er. Dette er nogle af de mere nøgterne facts omkring en polo, men der er selvfølgelig meget mere at sig om dem end bare hvad definitionen på en polo er. En polo kan nemlig fungere som den lidt mere seriøse version af en t-shirt, og derfor kan den også bruges til nogle andre ting en den efterhånden så traditionelle knappeløse trøje kan. Mange vil derfor hellere have denne slags trøje end de vil have den simple udgave, men hvorfor egentlig det? Er det ikke bare bøvl at have de knapper? De bliver jo alligevel ikke brugt det meste af tiden, og så er der jo ikke nogen grund til at have dem?

Oprindelsen af en t-shirt

T-shirten kom til verden fordi der var bekymring for om unge mænd kunne finde ud af at sy en knap i deres skjorte, og dette gav den fra starten af et dovent udtryk overfor de andre muligheder for trøjer, og dette image holder stadig til en hvis grad i dag. Det ser ikke helt så professionelt og seriøst ud at gå med t-shirt som det gør at gå med polo, simpelthen fordi en polo minder lidt mere om en skjorte end en t-shirt gør. Ikke at det knappeløse alternativ er et godt produkt, tværtimod, det har bare en lidt anden brug, og opfattes på en lidt anden måde end en polo vil gøre. T-shirts har bestemt også deres plads og mange bruger dem hver dag, med stor succes, både med hensyn til komfort, og udseende

Klik her hvis du gerne vil se et bredt udvalg af skorter til mænd: http://www.2trendy.dk/shop/skjorter-64s1.html

Kan også knappes ned hvis varmen bliver for voldsom

At knapperne i en polo aldrig bruges alligevel passer heller ikke. De har i hvert fald en funktion, det er helt sikkert. Man kan en varm sommerdag sagtens komme op og svede lidt under det lækre kraftige stof, en polo er syet af, og der kan det være rart at kunne knappe den lidt ned, og dermed få noget mere luft igennem for at køle lidt ned. Det kan man ikke på en knappeløs trøje, og det er nogle gange en enormt lækker ting, som man ikke tænker over hvis ikke man normalt går i polo. Derfor skal det da prøves, skal det ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *