Webhotelpriser: hvordan finder man den helt rigtige?

I dagens Danmark med vores store internet mylder kan det være svært at finde rundt i den labyrint af sider, priser og muligheder, som findes når man starter sin søgning på det rette webhotel til en blog, en webshop eller lignende. Men med et par smarte og nemme tricks, kan denne ellers lange og uoverskuelige kamp, hurtigt være ovre når det gælder webhotelpriser.

1. Hvilke krav har du?

Når man står midt i forvirringen af alle de mange webhoteller er det vigtigt at kunne indskrænke antallet, dette gør du ved at udvælge nogle bestemte og vigtige krav i processen. Det kunne være at, der skal være en bestemt størrelse serverplads eller at, det er nemt at installere; noget du ikke kan leve uden på din blog f.eks. og som ville gøre oprettelsen af din side meget sværere, hvis det ikke var der.

2. Vælg ud af ét element

En god idé når søgning på det helt rigtige webhotel er i gang, er at tage udgangspunkt i enten en pris, en serverpladsstørrelse eller trafikstørrelse. F.eks. vil dette også fremme at du ikke falder i de ”gode tilbuds hav”. Det vil derudover også gøre nedsorteringen nemmere og på den måde holder man også fast i sine krav hele vejen igennem.

3. Nedsorter, nedsorter, nedsorter

Nu hvor du har valgt pris, serverpladsstørrelse eller trafikstørrelse og bestemt dine krav til dit domæne, så kommer nedsorteringsprocessen. Det er i denne proces at, du med god vilje kan lave top 10-liste eller lignende over de webhoteller, du har fundet i din søgningstid.

4. Hold øje med priser

Søgning på nettetNår man undersøger forskellige webhotelpriser på internettet, er det vigtigt at holde øje med prisen, da den kan stige. Det gør den af både almindelige og ”ualmindelige” grunde. Normalt er det blot fordi at, et korttidstilbud er ovre og derfor går prisen op igen, men det kan også f.eks. være fordi at den webhotelside har opdaget at du har besøgt siden flere gange og derfor sætter prisen op i håb om at du stadig vælger denne side.

5. Det store valg

Afslutningsvis er det kommet til den vigtige dag, du skal tage beslutningen og købe et domæne af de mange fantastiske webhoteller. Men hvilket et? Hvilket hotel er, til sidst, kun op til hvilket der ligger øverst på top 10-listen og derfor passer allerbedst med dine eller jeres behov. Derudover skal du selvfølgelig ikke købe dit domæne uden at have et plan i forhold til brug af netop det domæne. Så inden købet skal din plan med hvad siden skal bruges til, hvordan den evt. skal se ud, hvor tit du vil opdatere den i starten, hvem dit publikum er, osv. Være på plads. På den måde kommer du ikke til at bruge unødvendige penge på en måned med et domæne, du ikke helt ved hvad du skal bruge til eller hvordan du får det ud til et publikum.
Med disse tricks i lommen, skal næste jagt på et godt webhotel gerne blive meget lettere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *